fbpx

Ota yhteyttä

Konserni

Konserniraportit ja -taseet puolestasi

Accuna Konserni laatii puolestasi konserniraportit ja -taseet kuukausittain. Eliminoinnit ja osaomistukset huomioidaan laskennassa automaattisesti. Accunalla voit raportoida liiketoimintaasi halutun konsernirakenteen mukaisesti.

Kokemuksia Marakon Group

 


TUTUSTU ACCUNA-OHJELMISTON MAHDOLLISUUKSIIN TILAAMALLA MAKSUTON VIDEODEMO

New call-to-action


Yritysvertailut

Accunan valmiit konserniraportit sisältävät kattavat yritysvertailuraportit. Järjestelmä tuo automaattisesti kaikki konserniyritykset samalle raportille rinnakkain vertailtaviksi.

Konsernisuhteet ja rakenne

Eri tilikartat, kaudet ja valuutat huomioidaan konsernilaskennassa automaattisesti. Voit lisäksi määritellä omistusosuuksia, näiden vaikutusaikoja sekä muokata eri versioita konsernirakenteesta.

Eliminoinnit ja konsolidointi

Accuna Konserni eliminoi sisäiset erät automaattisesti, jos käytössä on sisäiset tilit tai konsernikoodi. Järjestelmä kertoo, onko konsernikirjaukset tehty oikein kaikissa konsernin yksiköissä.

Konsernitiedon yhdistely eri kirjanpito-ohjelmista
Accuna Konserni hakee ja kokoaa tytäryhtiöiden eri kirjanpito-ohjelmista kuukausitoteumat ja edelleen ohjaa kirjaukset automaattisesti konserniraportointia varten – kaikki ilman lisätyötä! Konsernivientejä voidaan toki tarvittaessa syöttää myös käsin.

Accuna Konsernin hyödyt

  • Säännöllinen konserniraportointi ilman lisätyötä
  • Automaattiset eliminoinnit ja konsolidointi
  • Konserniviennit syöttönä tai datatuontina
  • Toimintoraportit yritys- ja konsernitasolla

Sovi etäesittely

Asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille