fbpx

Ota yhteyttä

Hallitukselle

Talousdata auttaa seuraamaan strategisia tavoitteita

Raportointi ja budjetointijärjestelmä hallituksen ja johdon tarpeisiin.

Jotta hallitus pystyy tekemään parempia strategisia päätöksiä, se tarvitsee ajantasaista, luotettavaa ja helposti luettavaa tietoa siitä, miten yrityksellä menee. Ohjelmistomme avulla saat raportit säännöllisesti samanlaisessa muodossa, jolloin niistä on helppo seurata yrityksen strategisten tavoitteiden täyttymistä.

Ohjelmistojemme avulla saat raportit kaikille hallituksen jäsenille aina hyvissä ajoin ennen kokousta. Nopea- ja helppokäyttöisellä ohjelmistolla raportin luominen ei vie kauaa aikaa, ja sen voi jopa asettaa luomaan ja lähettämän tarvittavat raportit täysin automaattisesti! Näin säästetään myös runsaasti työaikaa ja tehostetaan yrityksen toimintaa.

Panostamme raporteissa erityisesti helposti silmäiltävään ja ymmärrettävään ulkonäköön. Erilaiset graafiset mittarit kertovat jo nopealla vilkaisulla, mihin suuntaan yrityksen talous on menossa. Näin hallituksen jäsenet näkevät heti yrityksen strategisissa tavoitteissa edistymisen ja pystyy tekemään tarvittavat päätökset luotettavan tiedon pohjalta.

 

Sovi etäesittely

TuotteetOta yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille