fbpx

Ota yhteyttä

Henkilöstöjohdolle

Henkilöstödata kertoo, miten yrityksellä menee

Tulet varmasti toisinaan pohtineeksi, miten erilaiset henkilöstöasiat vaikuttavat siihen, miten yrityksellänne menee. Miten vaikkapa työntekijöiden määrä, työsuhteiden kestot tai sairauspoissaolojen määrä vaikuttavat yrityksen taloudelliseen tulokseen? Ohjelmistojemme avulla voit ottaa selvää!

Henkilöstödatan avulla voit ymmärtää yrityksen toimintaa paremmin ja tehdä tarvittavia toimenpiteitä, jotta tulosta saataisiin entistä paremmaksi. Numerotieto voi auttaa vaikkapa määrittämään yrityksen koolle optimaalisen henkilöstön määrän. Lisäksi henkilöstötietojen kertominen vaikkapa kotisivuilla tuo yritykselle läpinäkyvyyttä ja uskottavuutta niin potentiaalisten asiakkaiden kuin uusien työntekijöiden silmissä.

 

Sovi etäesittely

Tuotteet

Henkilöstölukujen mittaus voi kertoa paljon yrityksen toiminnasta ja kehityskohdista. Ohjelmistollamme voit yhdistää henkilöstödataa talouslukuihin. Voit seurata esimerkiksi sairauspoissaolojen vaikutusta työterveysmenoihin, henkilöstötyytyväisyyden vaikutusta tulokseen tai henkilöstön vaikutusta yrityksen kulurakenteeseen.

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille