fbpx

Ota yhteyttä

Muu johto

Yksikköraportointia, joka tuo tulosta

Mikä saa sinun tiimisi tai yksikkösi menestymään? Sitä voi toki arvailla ja kokeilla, mutta asian voi myös selvittää. Kun tiedät, missä yksikkösi menee taloudellisesti, voit tehdä parempia päätöksiä, jotka johtavat entistä parempiin tuloksiin.

Meillä ohjelmistojen suunnittelun lähtökohtana on taloustiedon helppo saatavuus ja lukeminen. Ohjelmistomme kerää tiedot muista käyttämistänne ohjelmistoista ja muodostaa automaattisesti selkeät raportit. Moni asiakkaamme pitää esimerkiksi ohjelmiston tavasta esittää taloustietoja visuaalisesti erilaisten mittareiden avulla. Raportoinnin ja budjetoinnin helpottaminen automaation avulla säästää valtavasti työaikaa, jolloin voit käyttää sen tuottavampiin asioihin. Mitä sinä tekisit säästyneellä ajalla?

 

Sovi etäesittely

Tuotteet

Ohjelmistomme avulla saat tiimi- tai yksikkökohtaista tietoa yrityksen taloudesta. Yksiköiden tietoja voi helposti vertailla keskenään, ja yksikkö voi myös verrata omaa tulostaan esimerkiksi vuoden takaiseen. Helppokäyttöisillä työkaluilla pystyt myös tekemään yksikkösi budjetoinnin ja ennustamaan loppuvuoden tulosta. Ohjelmistomme tekee myös yksikkö- ja tiimiraportoinnista äärimmäisen helppoa. Enää ei tarvitse koota ja lähettää massiivisia taulukoita, sillä ohjelma lähettää raportit oikeille henkilöille automaattisesti!

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille