fbpx

Ota yhteyttä

Talgrafilaisuus-talgrafOy.

 

Tervetuloa TARINAAMME mukaan!

 

Talgraf on tehty …

Ihmisistä Uteliaista Kokeilijoista Rohkeista ratkaisujen kehittäjistä

Meitä talgrafilaisia yhdistää halu oppia ja kehittyä, menestyä ja kasvaa ihmisinä ja työyhteisönä.
Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaamme, joita haluamme kukin aidosti ymmärtää ja auttaa.

 

 

talgrafilaisuus.

 

Talgraf työnantajana

Talgraf Oy on jo vuosikymmenien ajan kuulunut Suomen menestyvimpien yritysten joukkoon.

Tarjoamme työntekijöillemme vakaan työpaikan. Kannamme vastuumme toimintamme jatkuvuudesta ja kannattavuudesta, jotta voimme tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja pitää huolta henkilöstöstämme nyt ja tulevaisuudessa. Tunnistamme, että menestyvät asiakkaat ja osaava, hyvinvoiva henkilöstö ovat suurimmat voimavaramme.

Kauppalehti Kestomenestyjät 2021 Talgraf Oy.

Talgraf Oy on Kauppalehden Kestomenestyjä 2017-2021

 

Talgraf lukuina

 

Talgraf lukuina.

New call-to-action

 

Työympäristö ja kulttuuri

Haluamme, että Talgrafilla työskentelevät ihmiset tuntevat työskentelevänsä parhaassa mahdollisessa työpaikassa. Kannamme jokainen oman vastuumme sekä teemme yhteistyötä parhaan mahdollisen työpaikan rakentamiseksi. Ymmärrämme, että paras työpaikka tarvitsee jokaisen työpanosta. Haluamme olla rehellisiä, reiluja ja avoimia asiakkaillemme, toisillemme sekä yrityksellemme. Etsimme yhteisöömme osaajia, jotka rikastuttavat yrityskulttuuriamme ja vahvistavat sitä omalla ainutlaatuisellaan tavallaan.

New call-to-action

 

Osaamisen kehittämisen polku Talgrafilla

Yhdessä menestyminen ja innostava yhteinen kasvupolku on meille tärkeä asia.

  • Uskomme siihen, että joukkueen rakentaminen yhteen puhaltavien yksilöiden ja heidän yksilöllisten vahvuuksien sekä yhteisen vuorovaikutuksen varaan on paras tie siihen, että kukoistamme yksin ja yhdessä.
  • Työarjessamme ja töiden organisoinnissa periaatteenamme on, että työtehtävät ovat riittävän mielekkäitä ja antavat työntekijöillemme mahdollisuuden kehittää osaamistaan sekä tulla yhä taitavimmiksi työssään.
  • Panostamme henkilöstöömme tukemalla henkilöstömme jatkuvaa oppimista.
  • Osaamisen kehittäminen Talgrafilla koostuu sisäisestä osaamisen jakamisesta sekä ulkopuolisten toimijoiden järjestämistä osaamisen kehittämisen mahdollisuuksista.
  • Järjestämme sisäisiä oppimisen ja oivaltamisen tilaisuuksia, koko henkilöstömme kehittämispäiviä ja huolehdimme yhteistyössä henkilöstömme kanssa tehtäväkohtaisesta ammatillisen osaamisen kehittämisestä. Uskomme osaamisen kehittämisessä vahvasti 70:20:10-malliin, jonka mukaan työelämässä oppimisen tulee jakautua omatoimisen tekemisen, toisilta oppimisen ja kokeilujen sekä muodollisen koulutuksen kesken.

 

Talgrafilaisten kommentteja

 

Talgrafilaisten kommentteja.

 

 

 

Töihin Talgrafille

Trainee- ja harjoittelujaksot

Tarjoamme mahdollisuuksien mukaan myös trainee-/harjoittelujaksoja korkeakouluopiskelijoille. Traineejaksoilla tutustut Talgrafiin työnantajana, opit uutta, jaat osaamistasi ja luot tärkeitä kontakteja tulevaisuuttasi varten. Meille on tärkeää, että traineejaksot ja opiskeluun liittyvät harjoittelut ovat molemmin puolin antoisia ja mielekkäitä. Haluamme luoda opiskelijoille hyvän työkokemuksen ja tarjoamme paikkoja kun meillä on mielekästä työtä tarjolla sekä riittävän hyvät mahdollisuudet perehdyttää tulokkaita.

Trainee- tai harjoittelupaikkamme ovat tyypillisesti asiakastuki-, tuotekehitys-, markkinointi- tai projektiluontoisissa tehtävissä.

Avoimet työpaikat

Vaikka meillä jokaisella on titteli, kiinnostaa meitä eniten persoonallisuutesi, asenteesi, osaamisesi, tarinasi ja kokemuksesi. Otamme kiitollisin mielin vastaan myös avoimia hakemuksia.

Lue lisää rekrytointi-sivultamme:

New call-to-action

 

 

Tiimit

Talgrafilla olemme kuin yhtä suurta perhettä ja pelaamme saumattomasti yhteen suunnatessamme kohti yhteisiä tavoitteita avoimessa, kannustavassa ja inspiroivassa hengessä.

Tavoitteenamme on rakentaa kestävästi menestyvä kasvuyritys, jonka sydämestä syntyy aikaansa edellä olevista huippuominaisuuksista syntyvä markkinoiden paras ja halutuin tuote.

Halu kasvaa ja menestyä yrityksenä ja työyhteisönä ovat DNA:ssamme. Asetamme itsellemme korkeita päämääriä ja ponnistelemme niiden saavuttamiseksi. Haluamme menestyä ja kasvaa myös ihmisinä ja työyhteisönä. Oivallamme, että menestys ja kasvu ovat seurausta tekemisestämme ja viestivät meistä hyvää.

Alta pääset tutustumaan työkavereihin ja työntekijäprofiileihin tiimeittäin 🙂

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille