fbpx

Ota yhteyttä

Yhteinen tahto olla alansa paras

Intohimosta ymmärrykseen. Ymmärryksen kautta on mahdollista tehdä parempia päätöksiä. Me työskentelemme sen eteen, että sinä pystyisit hyödyntämään liiketoimintaasi koskevaa tietoa paremmin. Kehitämme ohjelmistoja, joilla se onnistuu helposti ja tehokkaasti.

Keitä me olemme?

Talgraf Oy on vuonna 1992 perustettu suomalainen perheyritys. Liiketoimintamme on kasvavalla ja kestävällä pohjalla mahdollistaen jatkuvan ohjelmistokehityksen sekä pitkäaikaiset kumppanuudet. Olemme olemassa, koska haluamme intohimoisesti kehittää tapaa, jolla asiakkaamme näkevät ja tekevät asioita.

Kauppalehti Kestomenestyjät 2021 Talgraf Oy.

Mikä on unelmamme?

Unelmamme on mahdollistaa ymmärrettävä tieto kaikille. Meitä ja asiakkaitamme yhdistääkin vahva halu tietää ja ymmärtää enemmän. Uskomme, että liiketoimintatiedon ymmärrys sekä käytettävyydeltään erinomaiset ohjelmistotuotteet ovat kaikkien yritysten perusoikeus. Asiakkaanamme olet siis aina ohjelmistokehityksemme keskiössä.

Mikä meidät erottaa muista?

Poikkeamme positiivisesti alan muista yrityksistä siinä, että meillä on oma ohjelmistokehitys, käyttöönotto ja koulutus sekä myynti ja asiakastuki. Lisäksi meillä on markkinoiden laajin integraatiokanta ja kumppanuusverkosto. Tämä mahdollistaa paitsi kustannustehokkaat valmisohjelmistoratkaisut myös saumattoman yhteistyön asiakkaidemme hyväksi. Ohjelmistojemme ja asiakastukemme ainutlaatuisuuden, helppouden ja monipuolisuuden yhdistelmän ymmärrät vain kokeilemalla.

Mitä me teemme?

Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille ohjelmistoratkaisuja, joilla talouden suunnittelu, seuranta ja ennustaminen on innostavaa ja vaivatonta. Kehitämme ohjelmistoja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja näin pystymme huomioimaan erilaiset tarpeet ylivoimaisen hyvin. Ratkaisujemme avulla asiakkaamme saavat liiketoiminnastaan arvokasta tietoa ja pystyvät kehittämään sitä haluamallaan tavalla. Pidämme myös huolen siitä, että ohjelmistomme käyttö on helppoa ja asiakastukemme sankarit ovat käytettävissä aina tukea tarvitessanne.

Keitä ovat asiakkaamme?

Ohjelmistojamme käyttää noin 15.000 suomalaista yritystä. Asiakkaita meillä on kaikilta toimialoilta pienistä mikroyrityksistä suuriin pörssiyhtiöihin saakka. Voimme siis kokemuksesta sanoa, että ohjelmistomme mukautuvat myös teidän yrityksenne jatkuvasti kasvaviin tarpeisiin.

Talgrafilaisuus – mitä se on?

Olemme toimineet alalla jo vajaat kolme vuosikymmentä, ja siinä ajassa meille on kehittynyt vahva yhteishenki, jota kutsumme talgrafilaisuudeksi. Joku voisi sanoa, että meitä talgrafilaisia on reilut 20 henkilöä. Todellisuudessa meitä on paljon enemmän. Talgrafilaisiksi tuntevat itsensä niin ohjelmistojemme lukuisat käyttäjät, ohjelmistokumppanit kuin tuotekehitysyhteisömme jäsenetkin. Pitkäikäisimmät ovat olleet talgrafilaisia jo yli neljännesvuosisadan ajan.

Luotettava kumppani, vastuu group-talgraf.

 

 


Talgraf Oy kehittää modernia liiketoiminnan johtamisen ohjelmisto- ja palvelukokonaisuusratkaisua. Ratkaisun kehitykseen on saatu tukea Euroopan aluekehitysrahastosta.

Euroopan aluekehitysrahasto.

Vipuvoimaa EU:lta.


 

Alakategoriat

Ota yhteyttä

talousjohdolle tilitoimistoille konserneille kehittajille